036 525 99 55 info@surant.nu

Werken bij Surant

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers en stagiaires. Wil jij graag anderen helpen? Ben jij actief? Daag je jezelf graag uit en ben je nooit uitgeleerd? Dan zoeken wij jou om het beste uit jezelf en anderen te halen.

Samen een stap verder

Een kansrijk leven begint bij bewustwording.

Donaties

Uw bijdrage helpt om zoveel mogelijk (ex-) gedetineerden te helpen aan een hoopvolle toekomst. Door vervelende omstandigheden die het leven met zich mee kan brengen lijkt het voor velen alsof er geen ander uitweg is dan het criminele pad. Wij voelen het als onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om daar positieve verandering aan te brengen.

Wij veranderen levens sinds, 1988

Gedetineerden geholpen

Aantal vrijwilligers

Wat te verwachten

Onze doelstelling is om aan iedereen die met justitie in aanraking is geweest hulp te bieden. Het is daarom voor vrijwilligers en stagiaires belangrijk om bepaalde kennis en inzichten te verwerven, zodat wij als organisatie kunnen ondersteunen bij het re-integratieproces van (ex-) gedetineerden. Door middel van intensieve begeleiding stimuleren wij zelfredzaamheid voor de doelgroep. Vrijwilligers en stagiaires kunnen worden ingezet in de Penitentiaire Inrichtingen (PI’s) waar werk wordt verricht in de Binnen RIC’s en Buiten-RIC’s.

Persoonlijke ontwikkeling

Als vrijwilliger en stagiaire krijg je trainingen en cursussen om aan de slag te gaan. Je krijgt bijvoorbeeld een training  communicatieve vaardigheden in een PI. En je leert omgaan met afstand en nabijheid. Ook leer je hoe het 8 -fasen model werkt.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken mensen met goede sociale vaardigheden die onze doelgroep willen helpen aan een verbeterde toekomst.

Als je bij ons komt werken als stagiaire of vrijwilliger moet je minstens 21 jaar zijn. Je moet een VOG kunnen overleggen en je moet onze privacy verklaring tekenen. Daarnaast ben je gemiddeld 2 dagen of 4 dagdelen beschikbaar.
Wij verwachten van onze stagiaires en vrijwilligers dat ze pro-actief zijn. Het is fijn als je ook in staat bent om planmatig, procesmatig en doelgericht te werken.

 

Laat een bericht achter om een gesprek te starten