036-532 07 99 info@surant.nu

Het Klusloket

Bij het Klusloket werken (ex-) gedetineerden. Er worden klussen gedaan voor mensen die moeilijkere leefomstandigheden hebben. Dit biedt de  (ex-) gedetineerde weer werkervaring en meer kans voor een betaalde baan of studie

Enkele voorbeelden waarmee wij helpen

Schilderwerk

Timmerwerk

Tuinonderhoud

Verhuizen

Bestrating

En meer

Uw klus project ons werk

Het Klusloket levert voor een kleine prijs uitstekend werk. Onze mensen kunnen werken aan elk project in en rondom uw huis. Van schilderwerk tot reparaties tot aan tuinonderhoud. Als u wilt samenwerken met Het Klusloket kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens. Onze medewerkers staan klaar voor u, van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00. 

Voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken thuis

 

Het Klusloket is bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn om zelf te klussen of die te weinig financiële middelen hebben. Het Klusloket voert verschillende projecten uit, van grote tot kleine projecten. Wat wij voor u kunnen betekenen: Schilder- en behangwerk, timmerwerk en tuinonderhoud of bestraten. Daarbij helpen wij ook met bedrading van verschillende apparaten. Op basis van de grootte van de klus wordt de onkostenvergoeding bepaald.De onkostenvergoeding komt ten goede van de vrijwilligers.